POP-UP

Back to All Events

Barnas Mablis

  • Våland 18 Vålandshaugen Stavanger, Rogaland, 4010 Norway (map)

Barnas Mablis

Barnas Mablis er et gratistilbud for barnefamilier som finner sted lørdag 10. juni mellom 12.00-14.00 ved parken på nordsiden av Vålandstårnet. Det blir lek, moro, og aktiviteter med Papperiet og Slakkfisk. Tamara kommer også med grøtbilen sin og selger grøt, saft og lapper! I tillegg blir det tegneworkshop hvor barna kan få fargelegge logoen til Mablis, selveste Vålandstrollet.

Stavanger kulturskoles ungdomskompani vil også dukke opp på Mablis! Dette er en gruppe dyktige dansere i alderen 15-18 år, og de jobber til vanlig med nasjonale og internasjonale koreografer og dansekunstnere som Rui Lopez Graca og Cesilie Kvernland og Isabell Gisselgård. Under festivalen vil kompaniet fremføre koreografier av dansekunstnere Tone Martine Kittelsen og Marie Ronold Mathisen. Under Barnas Mablis vil kompaniet fremføre sitt nummer «Green Grass» av Tone Martine Kittelsen. Koreografien har et fokus på hvordan vi jobber sammen som en flokk med samme fokus samtidig som vi jobber for å utvikle individuelle egenskaper.

Flaks Sjongleringsgruppe
Lær deg kunsten å sjonglere! Flaks Sjongleringsgruppe har vært aktive i Stavanger siden 1997. De har gjort tusenvis av forestillinger og kurs! På Barnas Mablis stiller de med kursutstyr og instruktører. Lær deg den over 5000 år gamle kunstformen i nydelige Vålandskogen! Det blir mulighet til å prøve sjongleringsballer, flowersticks, diabolo og poi.

Papperiet
Papperiet skal være tilstede på Barnas Mablis for å bygge med brukt papp. Teamet for dette er selvfølgelig musikk! Er det mulig å spille på pappinstrumenter? De tar med seg masse papp, teip, saks og tusj, og sammen kan barna bygge mesterverk! En miljøvennlig aktivitet og engasjerende for både små og store. 

Slakkfisk
Slakkfisk kommer for å lære barna å gå på slakkline. En morsom aktivitet som gir mestringsfølelse og trener konsentrasjonen.

Grøtbilen
Vi er utrolig glade for at Tamara Kuklina kommer med sin mye omtalte grøtbil til Barnas Mablis! Her vil hun selge sin populære hirsegrøt som er vegansk, økologisk, gluten- og laktosefri. Hun byr i tillegg på saft fra Safteriet og havrekake. Tamara tar kontant, kort og Vipps.
 

Later Event: September 1
Sirdalsdagene 2017